ATLETIČARKE TRENERI I VOLONTERI GALERIJA SLIKA

SEOUL 2015 IBSA WORLD GAMES 11-15. svibanj 2015.


Marija Vidaček brončana u bacanju koplja
11. 05. 2015. Prvoga dana atletskih natjecanja na IBSA Igrama, naša je atletičarka Marija Vidaček u bacanju koplja osvojila brončano odličje.
Marija je u četvrtom hicu koplje bacila na daljinu od 28.54 m, a od nje su bile bolje samo Ya Ting Liu iz Kineskog Taipeia sa 34.18 m, te Ruskinja Anna Sorokina sa 39.84 m.
Marija je ovime završila svoj nastup na ovome natjecanju, a već sutra nas očekuju nova uzbuđenja.
Rezultati

Branimir Budetić
zlatni
12. 05. 2015. U poslijepodnevnom dijelu Branimir Budetić je u bacanju koplja postigao izvanredan rezultat - 60.54 m, a za istaknuti je da taj rezultat predstavlja novi europski rekord u kategoriji F13. Branimir je još jednom dokazao da je spreman za velike rezultate što je svakako rezultat kvalitetnog rada i dobre suradnje sa trenerom Antom Pavkovićem.
Ove godine Branimira, očekuje još nekoliko uzbuđenja, a ono najvažnije možemo očekivati krajem listopada u Dohi na IPC svjetskom prvenstvu.
Rezultati

Kristina Ivanković do srebra u kugli
15. 05. 2015. Zadnjeg dana atletskih natjecanja, Kristina Ivanković bacila je kuglu na daljinu 11.76 m. Ovim sjajnim rezultatom je osvojila izvanredno drugo mjesto. Prvo mjesto osvojila je Ruskinja Sofia Oksem sa 12.06 m, a treće Hemala Demi Eni Kutty iz Malezije sa 10.69 m.
Kristina se neko vrijeme nije natjecala na međunarodnim natjecanjima ovakvog karaktera zato što njezina disciplina nije uvrštena u paraolimpijski program (kugla F13), te tako nije imala priliku odmjeriti svoje potencijale sa konkurenticama.
Ovo je bio njezin prvi takav nastup u posljednjih nekoliko godina. Samim time, Kristina se uspješno borila sa dodatnim pritiskom i željom za dokazivanje te kuglu bacila na daljinu koja joj je donijela srebrno odličje.
Ovom medaljom Kristina će dobiti status Vrhunske sportašice druge kategorije.
Rezultati

Kristininim nastupom završio je nastup naših reprezentativaca na IBSA Igrama, te kada sumiramo da je Hrvatska prisustvovala sa četiri natjecatelja, te da je svaki natjecatelj osvajač odličja u svojim disciplinama, moramo kazati da smo izuzetno ponosni i zadovoljni postignutim.


Čestitamo cijeloj delegaciji!

info: Preuzeto sa stranica HASOSI.

    KORISNIČKI KUTAK

NEWSLETTER PRIJAVA :

Za  primanje novosti  vezanih uz našu ponudu
  Unesite e-mail adresu:

cert
Sponzori