ATLETIČARKE TRENERI I VOLONTERI GALERIJA SLIKA

Agramovci i dalje najbolji atletičari Hrvatske!

U subotu, 11. svibnja, po kišnom i hladnom vremenu u Varaždinu održano je 16. ekipno atletsko prvenstvo Hrvatske za osobe s invaliditetom. Na atletskom stadionu "Sloboda" još jednom u nizu trijumfirali su atletičari Atletskog kluba osoba s invaliditetom Agram iz Zagreba. Sve koji su ostvarili norme već 25. i 26. svibnja na istim borilištima očekuje nadmetanje na Otvorenom atletskom prvenstvu Hrvatske za osobe s invaliditetom.

I poslije ovog nadmetanja naši atletičari postigli su izvanredne rezultate. 8 atletičara steklo je pravo odlaska na Svjetsko atletsko prvenstvo za osobe s invaliditetom koje ć se održati u Lyonu-Francuska od 15-29. Srpnja.

U reprezentaciji Hrvatske svoje mjesto izborili su: Marija Iveković Meštrović, Marija Vidaček,  Branimir Budetić,  Zoran Talić,  Mladen Tomić,  Miljenko Vučić,  Vedran Lozanov i junior Grgo Bogdanović. Dan prije polaska na put Mladen Tomić je na zadnjem treningu slomio ruku i ne putuje na Sp od kojeg je odustao i Vedran Lozanov jer je počeo raditi u Gradskom uredu za prostorno planiranje.U reprezentaciji se nalaze i naši treneri, Ante Pavković i Ante Brkljačić.

Pored naprijed navedenih reprezentativaca, slijedeće godine u reprezentaciji bi se mogli naći i slijedeći naši Atletičari:
1. Ivan Katanušić  2. Josipa Zorić  3. Kristina Ivanković  4. Kristina Škrlec
5. Mile Šola  6. Mato Damjanović  7. Franjo Čehulić  8. Anto Vrbanec i
9. Denis Slunjski.

Treneri AK AGRAM očito rade odlično.

Galerija
Državno - Ekipno prvenstvo - Rezultati
Cro Open 2013 - Rezultati


    KORISNIČKI KUTAK

NEWSLETTER PRIJAVA :

Za  primanje novosti  vezanih uz našu ponudu
  Unesite e-mail adresu:

cert
Sponzori