ATLETIČARKE TRENERI I VOLONTERI GALERIJA SLIKA
NAGRADA ZSS 2006.

Dana, 23. 12. 2006 godine , Zagrebački športski savez izabrao je najbolje športaše i sportske radnike. Obitelj Kostelić i predstavnici AK AGRAM bili su športske zvijezde večeri. Dok se to za obitelj Kostelić-Janicu, Ivicu i tata Antu očekivalo, malo tko je očekivao i tri predstavnika AK AGRAM. A to se desilo na našu veliku radost. Ovo je po svemu sudeći, početak jedne duge ljubavi ne samo po priznanjima nego smo načuli i po početku financiranja rada našeg kluba.

U kategoriji najboljih športaša, osoba s invaliditetom, prvi put biranih, najbolji su bili Marija Iveković i Vedran Lozanov , kojeg je ovoga puta zamijenio brat Saša jer je Vedran u SAD na visinskim pripremama.

I naš tajnik je bio u društvu izabranih koji su dobili GODIŠNJA PRIZNANJA ZŠS: Zdenko Kožul- prvak Europe u šahu, Ivan Ljubičić – peti tenisač u svijetu, Ruža Markešić- slabovidna europska prvakinja u kuglanju, Aleksej Puninski – europski prvak u plivanju, najbolje društvo u segmentu rekreacije u gradu Zagrebu- DRUŠTVO ZA ŠPORTSKU REKREACIJU „TRNJE“  i naš tajnik Branko Omazić kao najuspješniji izbornik ove godine u sportu Hrvatske.

Vedran i Marija su bili nominirani i u konkurenciji najboljih sportaša Zagreba gdje su ovaj puta najbolji Janica Kostelić i Ivica Kostelić. Čestitamo!  

 


 


    KORISNIČKI KUTAK

NEWSLETTER PRIJAVA :

Za  primanje novosti  vezanih uz našu ponudu
  Unesite e-mail adresu:

cert
Sponzori