ATLETIČARKE TRENERI I VOLONTERI GALERIJA SLIKA
BRANIMIR BUDETIĆ

Osvojena srebrna medalja u bacanju koplja u Pekingu 2008. godine na Paraolimpijskim igrama u Pekingu, Branimiru Budetiću donijela je pregršt priznanja, kao i ostalim paraolimpijcima.

Prvi prijem, poslije kojeg su dodijeljene i nagrade osvajačima medalja i njihovim stručnim timovima, bio je 02. listopada u Banskim dvorima gdje su nas ugostili: predsjednik Vlade RH, gospodin Ivo Sanader, Dopredsjednica Vlade i Ministrica MOBMS, gospođa Jadranka Kosor, Ministar financija, gospodin Ivan Šuker i Ministar MZOŠ, gospodin Dragan Primorac.

Prvo proglašenje za najboljeg sportaša s invaliditetom u gradu Zagrebu, bilo je 02. 12. 2008. u Koncertnoj dvorani Lisinski od strane Zagrebačkog športskog saveza osoba s invaliditetom.

Ministarstvo znanosti, obrazovanja i športa dodijelilo je i Branimiru i Darku Kralju priznanje „Franjo Bučar“ koje je najveće športsko priznanje koje dodjeljuje ovo Ministarstvo.

I Predsjednik Republike Hrvatske, gospodin Stjepan Mesić pozvao je kompletnu Pekinšku delegaciju Hrvatskog paraolimpijskog odbora. Tom prigodom, Branimir Budetić, Antonia Balek i Darko Kralj dobili su odlikovanja, Red Hrvatskog pletera.

Predsjednik Mesić čestitao Kralju i Budetiću osvajačima medalja na Paraolimpijskim igrama u Pekingu. Predsjednik Mesić uručio medalje paraolimpijcima

Na godišnjoj svečanoj sjednici Zagrebačkog športskog saveza, Branimir Budetić je dobio Godišnje priznanje ZŠS, koje se dodjeljuje sportašima za iznimne rezultate u tekućoj godini.

Uz velike uspjehe Branimira Budetića, ovdje ćemo samo dodati i najveći uspjeh u Hrvatskom sportu na stručnom polju koji je postigao naš izbornik Branko Omazić.

Prije 4 godine obećao je svojim programom izbornika HPO, da će donijeti najmanje tri medalje iz Pekinga i najmanje jednu zlatnu. Svojim radom nadmašio je prognoze svih a pogotovo i svoje i donio je našem paraolimpijskom sportu 4 medalje: 3 zlatne i jednu srebrnu. To u Hrvatskom sportu nije uspio do sada nijedan izbornik.

Dobitna kombinacija AK AGRAM – Branimir i Branko nadamo se da će tako nastaviti i dalje i da će u Londonu biti još i bolji!

Za 2008. godinu – sve čestitke i kapa do poda! 

    KORISNIČKI KUTAK

NEWSLETTER PRIJAVA :

Za  primanje novosti  vezanih uz našu ponudu
  Unesite e-mail adresu:

cert
Sponzori