ATLETIČARKE TRENERI I VOLONTERI GALERIJA SLIKA
Održana 10.ta Skupština Atletskog kluba za osobe s invaliditetom Agram

Zlatko Vrdoljak novi predsjednik!
 
U subotu, 08. veljače 2013. godine održana je 10. redovna sjednica skupštine Atletskog kluba osoba s invaliditetom Agram.
U svečanom dijelu rada nagrađeni su najbolji u protekloj godini.

Grbom AKOSI AGRAM nagrađeni su Branimir Budetić u kategoriji Najuspješniji atletičar, za osvojenu srebrnu medalju u bacanju koplja i brončanu medalju u bacanju diska na IPC Svjetskom prvenstvu održanom u francuskom Lyonu.

Marija Iveković Meštrović, u kategoriji Najuspješnije atletičarke, za osvojenu brončanu medalju na IPC Svjetskom prvenstvu u Lyonu u bacanju diska.

Grgo Bogdanović, u kategoriji Najuspješniji junior, za osvojeno 9. mjesto na IPC svjetskom prvenstvu u Lyonu.

Najuspješniji trener agramovaca je Ante Pavković trener Branimira Budetića i Marije Iveković Meštrović.

Skupštini je nazočilo 9 od 15 članova. Nakon što su razmotrena i usvojena Izvješća Predsjednika i tajnika o radu kluba za 2013. godinu, Financijsko izvješće i Završni račun, Izvješće Nadzornog odbora te stručne komisije, na ovogodišnjoj Skupštini došlo je do kadrovskih promjena.

Zbog prevelikih radnih obaveza predsjednik Hrvoje Šojat zatražio je da funkciju predsjednika kluba do kraja mandata, još tri godine, obnaša Zlatko Vrdoljak, a da on bude dopredsjednik.
Za novog člana Upravnog odbora izabran je Branko Peašinović, koji je zamjenio zbog obiteljskih razloga Tomislava Hrbuda. Ovaj prijedlog Upravnog odbora Skupština je jednoglasno prihvatila.
Skupštinari su jednoglasno usvojili Program rada i financijski plan za 2014. godinu.

I, za kraj, nazočni su upoznati s aktivnostima Organizacijskog odbora za obilježavanje 10. godišnjice djelovanja Kluba, a koja će se održati u studenom.


Poželimo atletičarima Agrama da i ove godine budu najuspješniji klub u obitelji Hrvatskog atletskog saveza osoba s invaliditetom.

Napisao Darko Matić

    KORISNIČKI KUTAK

NEWSLETTER PRIJAVA :

Za  primanje novosti  vezanih uz našu ponudu
  Unesite e-mail adresu:

cert
Sponzori