ATLETIČARKE TRENERI I VOLONTERI GALERIJA SLIKA
 

Agramovci prvaci Hrvatske u atletici za osobe s invaliditetom šesti put uzastopno!

 

Na 14. otvorenom prvenstvu Hrvatske u atletici za osobe s invaliditetom koje je održano 21. i 22. svibnja u Puli, naši paraolimpijci su ispunili ili potvrdili čak 20 normi za nastup na Paraolimpijskim igrama 2012. godine u Londonu. Među njima je i 10 Agramovaca koji su se natjecali u Puli kao i još dvije povrijeđene atletičarke – Kristina Ivanković i Marija Vidaček.

Od naših atletičara posebno je oduševio Boro Rađenović koji je postavio europski rekord u bacanju kugle od 14,01m, a njegov hitac bio je samo 23 cm kraći od svjetskog rekorda.

U ekipnoj konkurenciji 14 atletskih klubova osoba s invaliditetom Agram iz Zagreba uvjerljivo je slavio po šesti put uzastopno I tako postao “stari-novi” prvak Hrvatske.
"Ovim putem čestitam svim atletičarima i trenerima na rezultatima, a Upravnom odboru AK AGRAM i prijateljima iz Zagrebačkog športskog saveza osoba s invaliditetom Grada Zagreba i svima ostalim koji su nam pomogli upućujem posebne zahvale" izjavio je tajnik Agrama Branko Omazić.

Iako su svi atletičari i treneri zaslužni za odlične rezultate, ne mogu a ne pohvaliti posebno Boru Rađenovića i njegovog odličnog trenera Dragana Brajkovića koji su oborili Europski rekord u bacanju kugle u kategoriji F57 a bili su blizu i svjetskog rekorda koji će, nadam se, pasti već ove godine.

 

Od danas slijede nova natjecanja i "borba" za postizanje normi za Paraolimpijske igre u Londonu 2012. Kako je moj broj 13 nadam se da će najmanje toliko naših atletičara ispuniti norme za London u čemu im želim mnogo sreće.

Ovako je pisao Darko Matić a još bi dodali da su našu ekipu predstavljali,

Atletičari/ke:

Marija Iveković

Vedran Lozanov

Denis Slunjski

Branimir Budetić

Damjanović Mate

Mladen Tomić

Tomislav Hrbud

Marijan Pajvot

Darko Majdandžić

Čehulić Franjo

Grgo Bogdanović

Jasmina Matošević

Josip Zastiral

Borna Došlić

Zoran Talić

Boro Rađenović

Dean Kušeković


 

Prateće osoblje:

Treneri:

Ante Pavković

Damir Pili

Mihovil Rendulić

Dragan Brajković


 

Vođe puta:

Vrdoljak Zlatko

Omazić Branko


 

Čestitke atletičarima i pratećem timu a posebne pohvale i juniorima koji su s tri atletičara zauzeli treće mjesto ekipno.


    KORISNIČKI KUTAK

NEWSLETTER PRIJAVA :

Za  primanje novosti  vezanih uz našu ponudu
  Unesite e-mail adresu:

cert
Sponzori