ATLETIČARKE TRENERI I VOLONTERI GALERIJA SLIKA

Godina ponosa i slave – povijesni rezultati naših atletičara u 2012. godini

Godina ponosa i slave krenula je od 14-18. ožujka 2012. Atletska reprezentacija osoba s intelektualnim poteškoćama natjecala se na 7th INAS World Indoor Athletichs Championships u Manchesteru–Velika Britanija.

Naš Zoran Talić bio je odličan i u skoku udalj i u trci na 60m – u obje discipline postigao je osobne rekorde. Prvo je u trci na 60m pobijedio ubjedljivo s rezultatom 7,23sec a u skoku udalj skočio svoj novi osobni rekord u dvorani skokom od 7,01m.

Sve se nastavilo poslije odličnih svibanjskih rezultata naših atletičara na jubilarnom 15. Atletskom prvenstvu Hrvatske za osobe s invaliditetom kada smo bili najbolji u ekipnoj i pojedinačnoj konkurenciji i kada smo oborili 7 osobnih rekorda.

Blistali smo i od 21-28. lipnja, kada je održano Europsko atletsko prvenstvo za osobe s invaliditetom u Stadskanaalu-Nizozemska.

Mladen Tomić je bio odličan u bacanju kugle osvojivši srebrnu medalju rezultatom 12,65m – drugi rezultat Mladenove karijere.

Srebro su osvojili još i Darko Majdandžić u bacanju kugle i Zoran Talić u skoku udalj.

Broncu je osvojio Branimir Budetić u bacanju koplja.

Marija Iveković Meštrović je osvojila peto mjesto u bacanju diska, rezultatom od 34,41m; Marija Vidaček bila je četvrta u bacanju koplja a najmlađi član reprezentacije naš 17.godišnji Grgo Bogdanović bio je sedmi u bacanju koplja kao i Miljenko Vučić u bacanju kugle.

Vedran Lozanov je bio četvrti u trci na 5.000m rezultatom 17:25,60.    KORISNIČKI KUTAK

NEWSLETTER PRIJAVA :

Za  primanje novosti  vezanih uz našu ponudu
  Unesite e-mail adresu:

cert
Sponzori